Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cilpas Caurums Skriešana Elles Eņģeļi
Attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


16e minuut.
Pavlovs met een sublieme pass. Sermulis rent richting de bal. Marts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marts krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Trūlis onderschept slim de pass. Trūlis met een sublieme pass. Gaitiņš rent richting de bal. Gaitiņš draait met de bal, schiet en ... Indriksons maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilpas Caurums - Skriešana Elles Eņģeļi 0:1

35e minuut.
Jurkāns is nu in balbezit. Jurkāns geeft een lange en hoge pass. Jenzis controleert de bal met de borst. Skreija bereikt de bal nog maar net als eerste. Skreija schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cilpas Caurums 52%, Skriešana Elles Eņģeļi 48%.
Cilpas Caurums - Skriešana Elles Eņģeļi 0:1

49e minuut.
Ārgalis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jenzis de bal. Sermulis rent richting de bal. Sermulis schiet op doel. Jenzis probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jurkāns zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Skreija kopt de bal weg. Daar is Trūlis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenzis rent richting de bal. Skreija verovert de bal door een tackle van achteren. Skreija draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Samoilovs de bal onder controle te krijgen. Pavlovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Samoilovs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samoilovs krijgt een gele kaart. Pavlovs raakt geblesseerd tijdens het duel. Marts zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Pavlovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlovs probeert naar een medespeler te passen. Hertmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trūlis is nu in balbezit. Trūlis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ārgalis rent richting de bal. Ārgalis speelt de bal door. Samoilovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlovs onderschept slim de pass. Pavlovs schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pavlovs rent richting de bal. Pavlovs draait met de bal, schiet en ... Indriksons kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Pavlovs rent richting de bal. Samoilovs is nu in balbezit. Samoilovs geeft een hoge lob. Pavlovs is nu in balbezit. Pavlovs geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cilpas Caurums 44%, Skriešana Elles Eņģeļi 56%.
Cilpas Caurums - Skriešana Elles Eņģeļi 0:1