Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skriešana Zvaigznes FC Beavers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Pintiķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintiķis met een sublieme pass. Daar is Podnieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzikants rent richting de bal. Muzikants draait met de bal, schiet en ... Bērents bokst de bal weg.

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bērents niet meer kan verder spelen. Zaļmatis komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Sipenieks verovert de bal door een tackle van achteren. Sipenieks passt de bal met de wreef. Podnieks speelt de bal door. Muzikants is nu in balbezit. Muzikants haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Veidenbergs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Podnieks de bal. Podnieks geeft een lange en hoge pass. Slašāns rent richting de bal. Slašāns draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Muzikants probeert naar een medespeler te passen. Podnieks rent richting de bal. Muzikants bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikants draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tērvetnieks de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Žvīgulis is nu in balbezit. Podnieks onderschept slim de pass. Podnieks passt de bal met de wreef. Muzikants rent richting de bal. Muzikants schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zaļmatis speelt de bal door. Pintiķis kopt de bal weg. Graudiņš heeft problemen om de bal te vangen. Muzikants is nu in balbezit. Muzikants haalt uit met een fantastische trap. Zaļmatis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Gajevskis rent richting de bal. Gajevskis passt de bal met de wreef. Veidenbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidenbergs geeft een lange en hoge pass. Muzikants maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Zvaigznes - FC Beavers 0:1

43e minuut.
Liriķis geeft een hoge lob. Inworp. Veidenbergs met de inworp. Podnieks rent richting de bal. Podnieks draait met de bal, schiet en ... Zaļmatis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skriešana Zvaigznes 62%, FC Beavers 38%.
Skriešana Zvaigznes - FC Beavers 0:1

49e minuut.
Ābele heeft problemen om de bal te vangen. Podnieks is nu in balbezit. Podnieks passt de bal zonder na te denken. Muzikants bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikants schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Zvaigznes - FC Beavers 0:2

53e minuut.
Šlesers onderschept slim de pass. Šlesers geeft de bal voor. Daar is Sipenieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zolmanis is nu in balbezit. Zolmanis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Krūmiņliepa met de inworp. Veidenbergs rent richting de bal. Graudiņš begaat een overtreding. Graudiņš krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skriešana Zvaigznes 61%, FC Beavers 39%.
Skriešana Zvaigznes - FC Beavers 0:2