Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ciets Zirgi Fk JokeR
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 16
poor Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Zaglēns heeft problemen om de bal te vangen. Rencāns is nu in balbezit. Zaglēns is nu in balbezit. Rencāns rent richting de bal. Rencāns haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kaktiņš rent richting de bal. Ceronis rent richting de bal. Ceronis geeft een lange en hoge pass. Zaglēns bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaglēns schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kaimiņš heeft problemen om de bal te vangen. Rencāns is nu in balbezit. Rencāns passt de bal zonder na te denken. Zaglēns rent richting de bal. Zaglēns draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ozoliņš passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gavars de bal. Ceronis is nu in balbezit. Gavars verovert de bal door een tackle van achteren. Gavars schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kurpe geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Legers de bal onder controle te krijgen. Zaglēns bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaglēns schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cipruss de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciets Zirgi 46%, Fk JokeR 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ciets Zirgi - Fk JokeR 0:0

55e minuut.
Čaunāns rent richting de bal. Čaunāns geeft de bal voor. Cipruss heeft problemen om de bal te vangen. Zaglēns onderschept slim de pass. Zaglēns schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Čepulis verovert de bal door een tackle van achteren. Čepulis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Legers de bal. Zaglēns bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaglēns schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Ozoliņš passt de bal in één keer door. Rumiķis is nu in balbezit. Rumiķis geeft de bal voor. Zaglēns bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaglēns schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pavlovs passt de bal zonder na te denken. Gavars is nu in balbezit. Ulmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavars verovert de bal door een tackle van achteren. Gavars schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ciets Zirgi - Fk JokeR 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciets Zirgi 37%, Fk JokeR 63%.
Ciets Zirgi - Fk JokeR 1:0