Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Skudras Skriešana Lapsas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.3
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Eiduks geeft de bal voor. Daar is Bitāns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitāns geeft een hoge lob. Līkais is nu in balbezit. Līkais haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pelēns rent richting de bal. Bitāns bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pelēns. Pelēns krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Eiduks rent richting de bal. Streinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Streinis probeert naar een medespeler te passen. Mālkalns rent richting de bal. Mālkalns draait met de bal, schiet en ... Lidmanis bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Plīsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Plīsis draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skudras - Skriešana Lapsas 1:0

34e minuut.
Mīlis is nu in balbezit. Mīlis met een sublieme pass. Čiepsts met een sublieme pass. Bitāns is nu in balbezit. Bitāns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Skudras - Skriešana Lapsas 1:1

36e minuut.
Jurgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Mālkalns verovert de bal door een tackle van achteren. Sārts bereikt de bal nog maar net als eerste. Mālkalns verovert de bal door een tackle van achteren. Mālkalns schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skudras 38%, Skriešana Lapsas 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Skudras - Skriešana Lapsas 1:1

48e minuut.
Pelēns geeft een lange en hoge pass. Sārts kopt de bal weg. Daar is Eiduks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plīsis is nu in balbezit. Plīsis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skudras - Skriešana Lapsas 2:1

68e minuut.
Berniks passt de bal zonder na te denken. Pelēns is nu in balbezit. Pelēns speelt de bal door. Līkais bereikt de bal nog maar net als eerste. Līkais geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mālkalns probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Plīsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mālkalns rent richting de bal. Plīsis is nu in balbezit. Plīsis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Freibergs rent richting de bal. Rozenblats bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozenblats met een sublieme pass. Bitāns is nu in balbezit. Bitāns haalt uit met een fantastische trap. Pampālis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Freibergs geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strankalis met de inworp. Rozenblats is nu in balbezit. Rozenblats geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skudras 39%, Skriešana Lapsas 61%.
FC Skudras - Skriešana Lapsas 2:1