Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skriešana Elles Eņģeļi Sišana Vecie čomi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 21
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Zeimuls geeft een lange en hoge pass. Mētra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tensbergs schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Tensbergs moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tensbergs schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

7e minuut.
Mētra passt de bal zonder na te denken. Gaitiņš rent richting de bal. Naglis is nu in balbezit. Gaitiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Gaitiņš haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Gaitiņš is nu in balbezit. Mētra bereikt de bal nog maar net als eerste. Naglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mētra verovert de bal door een tackle van achteren. Zunda speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Elles Eņģeļi - Sišana Vecie čomi 1:0

28e minuut.
Naglis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mētra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mētra passt de bal zonder na te denken. Gaitiņš is nu in balbezit. Gaitiņš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rēvelnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenzis is nu in balbezit. Aldiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Aldiņš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skriešana Elles Eņģeļi - Sišana Vecie čomi 1:1

38e minuut.
Gaitiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Spītnieks rent richting de bal. Spītnieks passt de bal in één keer door. Aldiņš is nu in balbezit. Aldiņš draait met de bal, schiet en ... Mangulis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skriešana Elles Eņģeļi 51%, Sišana Vecie čomi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skriešana Elles Eņģeļi - Sišana Vecie čomi 1:1

48e minuut.
Daar is Rēvelnieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trūlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trūlis passt de bal zonder na te denken. Aldiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldiņš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Elles Eņģeļi - Sišana Vecie čomi 1:2

49e minuut.
Daar is Mētra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mētra speelt de bal door. Klungelig pakt Trūlis de bal. Aldiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldiņš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Elles Eņģeļi - Sišana Vecie čomi 1:3

60e minuut.
Naglis rent richting de bal. Trūlis onderschept slim de pass. Trūlis probeert naar een medespeler te passen. Pavlovs is nu in balbezit. Pavlovs haalt uit met een fantastische trap. Liesmiņš bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mētra bereikt de bal nog maar net als eerste. Butils onderschept slim de pass. Butils geeft een lange en hoge pass. Aldiņš is nu in balbezit. Aldiņš haalt uit met een fantastische trap. Mangulis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skriešana Elles Eņģeļi 47%, Sišana Vecie čomi 53%.
Skriešana Elles Eņģeļi - Sišana Vecie čomi 1:3