Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cilpas Caurums Medības āmuri
Attack Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Zaķis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skalde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ārgalis geeft een hoge lob. Lidmanis heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zaķis rent richting de bal. Skreija onderschept slim de pass. Skreija passt de bal met de wreef. Spilvens bereikt de bal nog maar net als eerste. Spilvens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Broņka rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Broņka zal de hoekschop nemen. Pētersons is nu in balbezit. Pētersons schiet op doel. Indriksons verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Skūtais is nu in balbezit. Hertmanis verovert de bal door een tackle van achteren. Hertmanis probeert naar een medespeler te passen. Skreija bereikt de bal nog maar net als eerste. Skreija haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Broņka is nu in balbezit. Samoilovs begaat een overtreding. Broņka raakt geblesseerd tijdens het duel. Zaķis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bukants heeft problemen om de bal te vangen. Bukants speelt de bal door. Pētersons rent richting de bal. Pētersons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilpas Caurums - Medības āmuri 0:1

37e minuut.
Skalde rent richting de bal. Kaupēns onderschept slim de pass. Inworp. Ārgalis met de inworp. Skalde geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spilvens rent richting de bal. Spilvens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cilpas Caurums - Medības āmuri 1:1

40e minuut.
Skalde geeft een lange en hoge pass. Spilvens bereikt de bal nog maar net als eerste. Spilvens speelt de bal door. Skreija is nu in balbezit. Skreija draait met de bal, schiet en ... Raupis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Skalde raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Undelis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cilpas Caurums 39%, Medības āmuri 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cilpas Caurums - Medības āmuri 1:1

53e minuut.
Kaupēns met een sublieme pass. Bukants is nu in balbezit. Straujš onderschept slim de pass. Straujš geeft de bal voor. Skreija springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Jurkāns heeft problemen om de bal te vangen. Spilvens is nu in balbezit. Stieciņš legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stieciņš krijgt een gele kaart. Spilvens is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sermulis neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cilpas Caurums 33%, Medības āmuri 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cilpas Caurums - Medības āmuri 1:1