Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:14
  • Competitiewedstrijd: Līga II.02
  • Stadion: Fk JokeR Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2754
Fk JokeR Skriešana Zvaigznes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 21.6
zwak Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Čepulis rent richting de bal. Daudišs onderschept slim de pass. Daudišs speelt de bal door. Zolmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolmanis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ceronis geeft een lange en hoge pass. Graudiņš kopt de bal weg. Ulmanis controleert de bal met de borst. Lejmanis rent richting de bal. Lejmanis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Ceronis rent richting de bal. Rencāns is nu in balbezit. Rencāns passt de bal zonder na te denken. Zaglēns rent richting de bal. Zaglēns schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Zolmanis onderschept slim de pass. Zolmanis geeft de bal voor. Klungelig pakt Dombrovskis de bal. Lejmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejmanis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk JokeR - Skriešana Zvaigznes 0:1

28e minuut.
Klungelig pakt Rencāns de bal. Rencāns met een sublieme pass. Zaglēns bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Zaglēns de bal. Zaglēns schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Šlesers rent richting de bal. Rencāns verovert de bal door een tackle van achteren. Rencāns probeert naar een medespeler te passen. Zaglēns rent richting de bal. Zaglēns draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lejmanis kan de bal niet met de borst controleren. Ulmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejmanis maakt een afschuwelijke overtreding. Lejmanis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk JokeR 52%, Skriešana Zvaigznes 48%.
Fk JokeR - Skriešana Zvaigznes 0:1

56e minuut.
Rencāns is nu in balbezit. Zaglēns bereikt de bal nog maar net als eerste. Rencāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Rencāns haalt uit met een fantastische trap. Gajevskis probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk JokeR - Skriešana Zvaigznes 1:1

60e minuut.
Šlesers met de inworp. Žvīgulis is nu in balbezit. Žvīgulis met een sublieme pass. Zaglēns is nu in balbezit. Zaglēns schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Pāvulāns probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šlesers rent richting de bal. Pāvulāns tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šlesers moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Šlesers kan niet meer verder spelen. Bruņinieks komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ulmanis probeert de bal aan de voet te houden. Ceronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejmanis onderschept slim de pass. Lejmanis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zolmanis de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rencāns met een sublieme pass. Zaglēns heeft problemen om de bal te vangen. Žvīgulis is nu in balbezit. Zaglēns onderschept slim de pass. Zaglēns schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Žvīgulis geeft de bal voor. Liriķis is nu in balbezit. Kurpe maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kurpe naar de kleedkamers voor een vroege douche.

86e minuut.
Liriķis geeft een hoge lob. Inworp. Ulmanis met de inworp. Rencāns rent richting de bal. Rencāns haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Biezais raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ābele komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk JokeR 67%, Skriešana Zvaigznes 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fk JokeR - Skriešana Zvaigznes 1:1