Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skriešana Lapsas Skriešana Šimpanzes
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.6
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Čiepsts bereikt de bal nog maar net als eerste. Āboliņš verovert de bal door een tackle van achteren. Gaitiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitāns onderschept slim de pass. Bitāns draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Lapsas - Skriešana Šimpanzes 1:0

10e minuut.
Godis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grieze rent richting de bal. Mīlis rent richting de bal. Grieze bereikt de bal nog maar net als eerste. Grieze draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Grieze rent richting de bal. Grieze probeert naar een medespeler te passen. Lipmans is nu in balbezit. Lipmans draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sārts de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Čiepsts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grieze is nu in balbezit. Jurgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Grieze onderschept slim de pass. Grieze geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Šteins met een snelle inworp. Godis rent richting de bal. Eiduks maakt een afschuwelijke overtreding. Godis raakt geblesseerd tijdens het duel. Godis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lidmanis bokst de bal weg. Lipmans rent richting de bal. Lipmans draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Strankalis is nu in balbezit. Maugulis onderschept slim de pass. Maugulis passt de bal met de wreef. Lipmans is nu in balbezit. Lipmans haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skriešana Lapsas 49%, Skriešana Šimpanzes 51%.
Skriešana Lapsas - Skriešana Šimpanzes 1:0

52e minuut.
Knirks met een sublieme pass. Godis is nu in balbezit. Eiduks begaat een overtreding. Eiduks krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Klungelig pakt Grieze de bal. Jurgens rent richting de bal. Lipmans verovert de bal door een tackle van achteren. Grieze is nu in balbezit. Grieze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Rozenblats speelt de bal door. Klungelig pakt Čiepsts de bal. Čiepsts geeft een hoge lob. Bitāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitāns draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Eiduks met een sublieme pass. Čiepsts bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiepsts schiet op doel. Klungelig pakt Ruicēns de bal. Gauja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Lapsas - Skriešana Šimpanzes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skriešana Lapsas 55%, Skriešana Šimpanzes 45%.
Skriešana Lapsas - Skriešana Šimpanzes 2:0