Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Medības āmuri Skriešana Elles Eņģeļi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.6
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Rācenis speelt de bal door. Pētersons bereikt de bal nog maar net als eerste. Tūters bereikt de bal nog maar net als eerste. Rācenis rent richting de bal. Rācenis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Jenzis met een harde bal richting middenveld. Lupis kopt de bal weg. Lidmanis heeft problemen om de bal te vangen. Gaitiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitiņš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības āmuri - Skriešana Elles Eņģeļi 0:1

13e minuut.
Zaķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaismonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaismonis geeft de bal voor. Gaitiņš rent richting de bal. Gaitiņš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības āmuri - Skriešana Elles Eņģeļi 0:2

44e minuut.
Klungelig pakt Marts de bal. Marts speelt de bal door. Slaidiņš is nu in balbezit. Gaitiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Gaitiņš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medības āmuri 56%, Skriešana Elles Eņģeļi 44%.
Medības āmuri - Skriešana Elles Eņģeļi 0:2

73e minuut.
Marts speelt de bal door. Daar is Kaupēns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupis is nu in balbezit. Gaitiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitiņš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rācenis speelt de bal door. Jenzis is nu in balbezit. Jenzis geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bukants zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medības āmuri 41%, Skriešana Elles Eņģeļi 59%.
Medības āmuri - Skriešana Elles Eņģeļi 0:2