Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skriešana Lapsas FC Beavers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.3
matig Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Bitāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergmanis onderschept slim de pass. Bergmanis geeft een hoge lob. Muzikants rent richting de bal. Muzikants schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Rozenblats met een snelle inworp. Mīlis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Podnieks. Podnieks krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Klungelig pakt Čiepsts de bal. Bitāns rent richting de bal. Bergmanis rent richting de bal. Čiepsts is nu in balbezit. Čiepsts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rozenblats met een sublieme pass. Čiepsts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitāns rent richting de bal. Čiepsts is nu in balbezit. Čiepsts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Lapsas - FC Beavers 1:0

20e minuut.
Čiepsts verovert de bal door een tackle van achteren. Čiepsts geeft de bal voor. Bitāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitāns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Lapsas - FC Beavers 2:0

23e minuut.
Veidenbergs met de inworp. Podnieks is nu in balbezit. Podnieks passt de bal in één keer door. Muzikants is nu in balbezit. Muzikants schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Jurgens kopt de bal weg. Bergmanis rent richting de bal. Čiepsts verovert de bal door een tackle van achteren. Bitāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitāns haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Inworp. Rozenblats zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čiepsts is nu in balbezit. Čiepsts geeft een lange en hoge pass. Sipenieks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mīlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Podnieks onderschept slim de pass. Podnieks passt de bal in één keer door. Muzikants rent richting de bal. Muzikants draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Lapsas - FC Beavers 2:1

39e minuut.
Daar is Jurgens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Podnieks passt de bal in één keer door. Muzikants rent richting de bal. Muzikants schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skriešana Lapsas - FC Beavers 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skriešana Lapsas 45%, FC Beavers 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skriešana Lapsas - FC Beavers 2:2

48e minuut.
Mīlenbahs rent richting de bal. Mīlenbahs geeft een hoge lob. Daar is Krūmusuns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzikants rent richting de bal. Muzikants haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Lapsas - FC Beavers 2:3

53e minuut.
Krūmiņliepa rent richting de bal. Čiepsts verovert de bal door een tackle van achteren. Čiepsts probeert naar een medespeler te passen. Bitāns is nu in balbezit. Bitāns draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Krūmiņliepa is nu in balbezit. Krūmiņliepa geeft de bal voor. Muzikants rent richting de bal. Muzikants haalt uit met een fantastische trap. Lidmanis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Lapsas - FC Beavers 2:4

67e minuut.
Daar is Jurgens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Podnieks passt de bal in één keer door. Muzikants rent richting de bal. Muzikants schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lidmanis trapt de bal weg van het doel. Visendorfs kopt de bal weg. Podnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Podnieks schiet op doel. Lidmanis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Lapsas - FC Beavers 2:5

85e minuut.
Rozenblats zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čiepsts is nu in balbezit. Čiepsts geeft de bal voor. Sējējs bereikt de bal nog maar net als eerste. Sējējs haalt uit met een fantastische trap. Budris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skriešana Lapsas 66%, FC Beavers 34%.
Skriešana Lapsas - FC Beavers 2:5