Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skriešana Elles Eņģeļi FC Skudras
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Ūdris probeert naar een medespeler te passen. Streinis heeft problemen om de bal te vangen. Streinis passt de bal in één keer door. Plīsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Plīsis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Elles Eņģeļi - FC Skudras 0:1

24e minuut.
Pavlovs is nu in balbezit. Pavlovs passt de bal zonder na te denken. Berniks is nu in balbezit. Gaitiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Gaitiņš haalt uit met een fantastische trap. Pampālis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skriešana Elles Eņģeļi - FC Skudras 1:1

29e minuut.
Sēlis rent richting de bal. Gaitiņš onderschept slim de pass. Gaitiņš schiet op doel. Berniks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pampālis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Elles Eņģeļi - FC Skudras 2:1

32e minuut.
Pavlovs passt de bal zonder na te denken. Ziemelis is nu in balbezit. Lupis verovert de bal door een tackle van achteren. Gaitiņš is nu in balbezit. Gaitiņš draait met de bal, schiet en ... Pampālis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Gaitiņš rent richting de bal. Metējs is nu in balbezit. Gaitiņš onderschept slim de pass. Lupis is nu in balbezit. Lupis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Brīviņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Brīviņš probeert naar een medespeler te passen. Marts is nu in balbezit. Mālkalns verovert de bal door een tackle van achteren. Mālkalns haalt uit met een fantastische trap. Mangulis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skriešana Elles Eņģeļi - FC Skudras 2:2

41e minuut.
Metējs rent richting de bal. Marts rent richting de bal. Metējs onderschept slim de pass. Metējs geeft een hoge lob. Streinis kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skriešana Elles Eņģeļi 38%, FC Skudras 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skriešana Elles Eņģeļi - FC Skudras 2:2

69e minuut.
Brīviņš is nu in balbezit. Ziemelis onderschept slim de pass. Ziemelis met een sublieme pass. Plīsis is nu in balbezit. Plīsis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skriešana Elles Eņģeļi 48%, FC Skudras 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skriešana Elles Eņģeļi - FC Skudras 2:2