Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cilpas Caurums Skriešana Šimpanzes
Attack Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Undelis probeert naar een medespeler te passen. Šteins bereikt de bal nog maar net als eerste. Skreija verovert de bal door een tackle van achteren. Skreija haalt uit met een fantastische trap. Ruicēns probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Inworp. Hertmanis met een snelle inworp. Jurkāns geeft een hoge lob. Daar is Skreija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skreija schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Godis rent richting de bal. Godis speelt de bal door. Lipmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipmans haalt uit met een fantastische trap. Indriksons werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilpas Caurums - Skriešana Šimpanzes 0:1

35e minuut.
Maugulis geeft de bal voor. Samoilovs is nu in balbezit. Lipmans rent richting de bal. Lipmans haalt uit met een fantastische trap. Samoilovs probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cilpas Caurums 39%, Skriešana Šimpanzes 61%.
Cilpas Caurums - Skriešana Šimpanzes 0:1

54e minuut.
Undelis rent richting de bal. Undelis geeft een hoge lob. Ruicēns controleert de bal met de borst. Skreija verovert de bal door een tackle van achteren. Skreija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Skreija bereikt de bal nog maar net als eerste. Skreija passt de bal met de wreef. Undelis rent richting de bal. Undelis schiet op doel. Ūdris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cilpas Caurums - Skriešana Šimpanzes 1:1

66e minuut.
Ārgalis is nu in balbezit. Āboliņš verovert de bal door een tackle van achteren. Āboliņš geeft de bal voor. Lipmans rent richting de bal. Lipmans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Knirks rent richting de bal. Knirks passt de bal met de wreef. Lipmans rent richting de bal. Lipmans haalt uit met een fantastische trap. Pentulis probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Undelis kopt de bal weg. Skreija bereikt de bal nog maar net als eerste. Skreija geeft de bal voor. Ūdris rent richting de bal. Ūdris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Grieze is nu in balbezit. Hertmanis onderschept slim de pass. Hertmanis met een sublieme pass. Ūdris rent richting de bal. Ūdris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Undelis rent richting de bal. Knirks rent richting de bal. Undelis maakt een afschuwelijke overtreding. Knirks moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Knirks kan niet meer verder spelen. Undelis met een sublieme pass. Pelēkzirnis komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Grieze rent richting de bal. Samoilovs verovert de bal door een tackle van achteren. Lipmans verovert de bal door een tackle van achteren. Lipmans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cilpas Caurums - Skriešana Šimpanzes 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cilpas Caurums 36%, Skriešana Šimpanzes 64%.
Cilpas Caurums - Skriešana Šimpanzes 1:2