Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saucošs Vilki Mācīšanās Bruņinieki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Dubra met een sublieme pass. Štromanis is nu in balbezit. Neiburgs schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Štromanis raakt geblesseerd tijdens het duel. Dubra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal!

15e minuut.
Plīkšķis probeert de bal aan de voet te houden. Dubra is nu in balbezit. Ilzītis verovert de bal door een tackle van achteren. Balmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Balmanis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ilzītis kopt de bal weg. Balmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Balmanis geeft een lange en hoge pass. Alpēns bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpēns haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Josts rent richting de bal. Paal! Josts geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lasmanis met de inworp. Balmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Balmanis geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Alpēns rent richting de bal. Alpēns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saucošs Vilki - Mācīšanās Bruņinieki 0:1

24e minuut.
Juniors met een sublieme pass. Vagars bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilzītis begaat een overtreding. Ilzītis krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Daukāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniors onderschept slim de pass. Vagars bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagars schiet op doel. Kalējs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saucošs Vilki - Mācīšanās Bruņinieki 1:1

36e minuut.
Ilzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagars onderschept slim de pass. Vagars passt de bal zonder na te denken. Alpēns is nu in balbezit. Alpēns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saucošs Vilki - Mācīšanās Bruņinieki 1:2

42e minuut.
Vagars rent richting de bal. Valeinis rent richting de bal. Valeinis met een sublieme pass. Vagars is nu in balbezit. Vagars schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saucošs Vilki - Mācīšanās Bruņinieki 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saucošs Vilki 55%, Mācīšanās Bruņinieki 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saucošs Vilki - Mācīšanās Bruņinieki 2:2

60e minuut.
Štromanis rent richting de bal. Ilzītis geeft de bal voor. Knirks bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ostiņš zal de hoekschop nemen. Vadonis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Alpēns de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saucošs Vilki - Mācīšanās Bruņinieki 2:3

68e minuut.
Vagars bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagars haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Hertmanis de bal. Reperis rent richting de bal. Reperis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Neiburgs speelt de bal door. Vagars rent richting de bal. Vagars probeert naar een medespeler te passen. Štromanis rent richting de bal. Štromanis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Valeinis heeft problemen om de bal te vangen. Vagars rent richting de bal. Valeinis is nu in balbezit. Vagars verovert de bal door een tackle van achteren. Vagars schiet op doel. Kalējs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ludis de bal. Reperis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reperis schiet op doel. Kalējs bokst de bal weg.

90e minuut.
Ludis geeft de bal voor. Inworp. Juniors met de inworp. Vagars bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagars geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saucošs Vilki 38%, Mācīšanās Bruņinieki 62%.
Saucošs Vilki - Mācīšanās Bruņinieki 2:3