Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ilguzeem Saiņošana Burvji
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


18e minuut.
Bežāns heeft problemen om de bal te vangen. Straumanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bežāns tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Straumanis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seksts met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bežāns speelt de bal door. Resnis rent richting de bal. Resnis geeft een hoge lob. Butils is nu in balbezit. Butils haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Resnis met een sublieme pass. Šādstāds bereikt de bal nog maar net als eerste. Šādstāds passt de bal in één keer door. Straumanis heeft problemen om de bal te vangen. Straumanis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ilguzeem - Saiņošana Burvji 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ilguzeem 39%, Saiņošana Burvji 61%.
FC Ilguzeem - Saiņošana Burvji 1:0

46e minuut.
Vadonis met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bērends met de inworp. Slašāns rent richting de bal. Slašāns geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Seksts geeft een hoge lob. Dulmanis is nu in balbezit. Dulmanis passt de bal met de wreef. Straumanis rent richting de bal. Straumanis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Seksts geeft een hoge lob. Inworp. Slašāns zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gatiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatiņš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bežāns geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gatiņš de bal. Seksts is nu in balbezit. Gatiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Gatiņš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Griķis de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ilguzeem 52%, Saiņošana Burvji 48%.
FC Ilguzeem - Saiņošana Burvji 1:0