Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uzkopšana Tīģeri AC Cāļi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Seisums bereikt de bal nog maar net als eerste. Skābputra rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seisums. Skābputra raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Skābputra kan niet meer verder spelen. Mīlvaldis komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Gārnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldābols verovert de bal door een tackle van achteren. Saldābols probeert naar een medespeler te passen. Mīlvaldis rent richting de bal. Mīlvaldis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gārnis heeft problemen om de bal te vangen. Saldābols onderschept slim de pass. Saldābols probeert naar een medespeler te passen. Mīlvaldis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mīlvaldis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kampars met een sublieme pass. Rūķītis rent richting de bal. Rūķītis met een sublieme pass. Sienāzis is nu in balbezit. Sienāzis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uzkopšana Tīģeri - AC Cāļi 0:1

24e minuut.
Jaunutis geeft de bal voor. Neimanis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teiksmis. Teiksmis krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Seisums rent richting de bal. Bērzlejs verovert de bal door een tackle van achteren. Bērzlejs speelt de bal door. Sienāzis rent richting de bal. Sienāzis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uzkopšana Tīģeri 59%, AC Cāļi 41%.
Uzkopšana Tīģeri - AC Cāļi 0:1

74e minuut.
Gārnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gārnis geeft de bal voor. Inworp. Bērzlejs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sienāzis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Saldābols passt de bal zonder na te denken. Krams is nu in balbezit. Laukšteins rent richting de bal. Krams onderschept slim de pass. Krams schiet op doel. Vebersts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uzkopšana Tīģeri 57%, AC Cāļi 43%.
Uzkopšana Tīģeri - AC Cāļi 0:1