Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mācīšanās Zvēri Shini Wife
Normal Tactiek shini
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
21.4 gemiddelde waardering 26.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorgone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avaldi rent richting de bal. Avaldi probeert naar een medespeler te passen. bin Yunusi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ivaniš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reņķis probeert naar een medespeler te passen. Vos rent richting de bal. Sokerov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokerov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rasmanis heeft problemen om de bal te vangen. Oczko is nu in balbezit. Oczko geeft de bal voor. Avaldi is nu in balbezit. Avaldi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Žagars met een snelle inworp. Gorgone is nu in balbezit. Ērmanis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ērmanis krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ivaniš rent richting de bal. Ivaniš geeft een hoge lob. Tītars kan de bal niet met de borst controleren. Avaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Avaldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garkalns probeert de bal aan de voet te houden. Sokerov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokerov draait met de bal, schiet en ... Ratiņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - Shini Wife 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mācīšanās Zvēri 72%, Shini Wife 28%.
Mācīšanās Zvēri - Shini Wife 0:1

49e minuut.
Žagars rent richting de bal. Gorgone onderschept slim de pass. Gorgone speelt de bal door. bin Yunusi is nu in balbezit. bin Yunusi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tītars geeft een lange en hoge pass. Ivaniš kopt de bal weg. Gorgone is nu in balbezit. Gorgone geeft een lange en hoge pass. Vos kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Gorgone rent richting de bal. Žagars onderschept slim de pass. Žagars geeft een hoge lob. Sokerov is nu in balbezit. Sokerov haalt uit met een fantastische trap. Ratiņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Oczko kopt de bal weg. Barons bereikt de bal nog maar net als eerste. Vos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barons raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

70e minuut.
Tītars trapt de bal weg. Reņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaniš begaat een overtreding. Ivaniš krijgt een gele kaart. Reņķis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Reņķis kan niet meer verder spelen. Bisenieks komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Seck geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rasmanis met een snelle inworp. Skrastiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrastiņš haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mācīšanās Zvēri 74%, Shini Wife 26%.
Mācīšanās Zvēri - Shini Wife 0:1