Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bauska City FC FK oOo
Normal Tactiek Mans
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 28.3
waardeloos Schieten redelijk
zwak Passen matig
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Liepkalns geeft de bal voor. Pļavnieks kopt de bal weg. Kubliņš heeft problemen om de bal te vangen. Spuksts bereikt de bal nog maar net als eerste. Spuksts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Zilmatis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klope zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Briģis heeft problemen om de bal te vangen. Briģis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Liepkalns met een sublieme pass. Paceplītis is nu in balbezit. Paceplītis passt de bal zonder na te denken. Spuksts is nu in balbezit. Spuksts haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Pīļknābis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubliņš passt de bal in één keer door. Pļavnieks is nu in balbezit. Pļavnieks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Olujānis probeert naar een medespeler te passen. Paceplītis rent richting de bal. Paceplītis passt de bal met de wreef. Spuksts heeft problemen om de bal te vangen. Spuksts schiet op doel. Ontons probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kubliņš passt de bal zonder na te denken. Spuksts rent richting de bal. Spuksts passt de bal met de wreef. Pļavnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Pļavnieks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kaķenieks geeft een lange en hoge pass. Spuksts bereikt de bal nog maar net als eerste. Metējs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Metējs krijgt een gele kaart. Spuksts wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bauska City FC 69%, FK oOo 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bauska City FC - FK oOo 0:0

51e minuut.
Kubliņš rent richting de bal. Kubliņš passt de bal in één keer door. Pļavnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Pļavnieks haalt uit met een fantastische trap. Ontons probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bauska City FC - FK oOo 0:1

56e minuut.
Kaķenieks onderschept slim de pass. Kaķenieks geeft de bal voor. Kubliņš heeft problemen om de bal te vangen. Pļavnieks rent richting de bal. Pļavnieks schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Klope probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paceplītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paceplītis met een sublieme pass. Kubliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubliņš geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Klope onderschept slim de pass. Klope speelt de bal door. Klungelig pakt Virbalis de bal. Spuksts rent richting de bal. Spuksts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pīļknābis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grīnups met een snelle inworp. Spuksts bereikt de bal nog maar net als eerste. Spuksts geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kubliņš probeert naar een medespeler te passen. Spuksts bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilmatis rent richting de bal. Spuksts onderschept slim de pass. Spuksts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bauska City FC - FK oOo 0:2

74e minuut.
Spuksts verovert de bal door een tackle van achteren. Spuksts passt de bal zonder na te denken. Briģis met een sublieme pass. Pļavnieks rent richting de bal. Pļavnieks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zalomov komt het veld opgelopen. Kviesis komt het veld opgelopen. Mednieks komt het veld opgelopen. Eglis komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Pīļknābis rent richting de bal. Paceplītis onderschept slim de pass. Paceplītis met een sublieme pass. Pļavnieks rent richting de bal. Pļavnieks draait met de bal, schiet en ... Paal! De bal raakt de paal. Inworp. Gausis komt het veld opgelopen. Cēsnieks met de inworp. Apšenieks geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gausis de bal. Zeldmans rent richting de bal. Zeldmans schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Klope met een sublieme pass. Zalomov rent richting de bal. Zalomov geeft een hoge lob. Mednieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Mednieks geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klope bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartals verovert de bal door een tackle van achteren. Bartals probeert naar een medespeler te passen. Zeldmans is nu in balbezit. Zeldmans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bauska City FC - FK oOo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bauska City FC 62%, FK oOo 38%.
Bauska City FC - FK oOo 1:2