Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mācīšanās Bruņinieki Darbība Saules
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Balmanis is nu in balbezit. Ostiņš rent richting de bal. Serģis maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Serģis naar de kleedkamers voor een vroege douche.

4e minuut.
Ostiņš onderschept slim de pass. Ostiņš geeft een hoge lob. Lasmanis is nu in balbezit. Lasmanis haalt uit met een fantastische trap. Balodis probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lejmanis verovert de bal door een tackle van achteren. Ilzītis verovert de bal door een tackle van achteren. Valeinis is nu in balbezit. Balmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Balmanis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Bruņinieki - Darbība Saules 1:0

11e minuut.
Kupcis kan de bal niet met de borst controleren. Kupcis geeft een lange en hoge pass. Hertmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudziņš verovert de bal door een tackle van achteren. Daudziņš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mācīšanās Bruņinieki - Darbība Saules 1:1

16e minuut.
Balmanis probeert naar een medespeler te passen. Kupcis rent richting de bal. Kupcis geeft een lange en hoge pass. Alpēns bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpēns schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lasmanis geeft een hoge lob. Putniņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostiņš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ostiņš krijgt een gele kaart. Putniņš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Putniņš met een snel genomen vrije trap. Daar is Ludis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daudziņš is nu in balbezit. Daudziņš schiet op doel. Kalējs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Bruņinieki - Darbība Saules 1:2

37e minuut.
Balodis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dāle komt het veld opgelopen. Ilzītis kopt de bal weg. Bērents bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Valeinis zijn tegenspeler op de grond. Valeinis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mācīšanās Bruņinieki 46%, Darbība Saules 54%.
Mācīšanās Bruņinieki - Darbība Saules 1:2

46e minuut.
Ilzītis met een sublieme pass. Balmanis is nu in balbezit. Balmanis passt de bal met de wreef. Alpēns rent richting de bal. Alpēns schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Valeinis rent richting de bal. Valeinis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Daukāns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daudziņš rent richting de bal. Daudziņš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Bruņinieki - Darbība Saules 1:3

72e minuut.
Lejmanis rent richting de bal. Valeinis verovert de bal door een tackle van achteren. Valeinis probeert naar een medespeler te passen. Balmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Balmanis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mācīšanās Bruņinieki 46%, Darbība Saules 54%.
Mācīšanās Bruņinieki - Darbība Saules 1:3