Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uzkopšana Tīģeri FC Ilguzeem
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 22.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Labrencis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulmanis verovert de bal door een tackle van achteren. Dulmanis met een sublieme pass. Straumanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Straumanis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Šādstāds de bal. Kampars rent richting de bal. Kampars passt de bal in één keer door. Daar is Strazdiņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strazdiņš schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Vadonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirnis verovert de bal door een tackle van achteren. Zirnis passt de bal met de wreef. Krams is nu in balbezit. Krams schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uzkopšana Tīģeri - FC Ilguzeem 1:0

43e minuut.
Seksts speelt de bal door. Šādstāds rent richting de bal. Šādstāds speelt de bal door. Dulmanis is nu in balbezit. Dulmanis haalt uit met een fantastische trap. Hercogs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uzkopšana Tīģeri 49%, FC Ilguzeem 51%.
Uzkopšana Tīģeri - FC Ilguzeem 1:0

60e minuut.
Strazdiņš kopt de bal weg. Kampars rent richting de bal. Kampars passt de bal in één keer door. Krams is nu in balbezit. Krams haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Straumanis is nu in balbezit. Straumanis geeft de bal voor. Dulmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulmanis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uzkopšana Tīģeri 52%, FC Ilguzeem 48%.
Uzkopšana Tīģeri - FC Ilguzeem 1:0