Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Darbība Saules Shini Wife
Normal Tactiek shini
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 29
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


13e minuut.
Bērents rent richting de bal. Bērents geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nică met een snelle inworp. Bednarek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laimstars met een snelle inworp. Lejmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejmanis geeft de bal voor. Daudziņš maakt een snoekduik en kopt de bal. Machado bokst de bal weg.

25e minuut.
Gorgone onderschept slim de pass. Gorgone passt de bal zonder na te denken. Bednarek is nu in balbezit. Bednarek draait met de bal, schiet en ... Smaidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Darbība Saules - Shini Wife 0:1

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Ivaniš de bal onder controle te krijgen. Anders bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgone schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gorgone krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Lejmanis speelt de bal door. Daar is Ivaniš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivaniš geeft een hoge lob. Bednarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarek haalt uit met een fantastische trap. Smaidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Serģis verovert de bal door een tackle van achteren. Serģis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorgone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Băcilă geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darbība Saules 64%, Shini Wife 36%.
Darbība Saules - Shini Wife 0:1

52e minuut.
Băcilă geeft de bal voor. Kupcis onderschept slim de pass. Östlind bereikt de bal nog maar net als eerste. Östlind haalt uit met een fantastische trap. Smaidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Darbība Saules - Shini Wife 0:2

63e minuut.
Ivaniš geeft de bal voor. Bērents probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bednarek rent richting de bal. Bednarek draait met de bal, schiet en ... Smaidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Darbība Saules - Shini Wife 0:3

68e minuut.
Nică verovert de bal door een tackle van achteren. Nică geeft een lange en hoge pass. Putniņš is nu in balbezit. Gorgone verovert de bal door een tackle van achteren. Gorgone geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Darbība Saules - Shini Wife 0:4

71e minuut.
Klungelig pakt Miedziņš de bal. Miedziņš speelt de bal door. Gorgone bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgone geeft een lange en hoge pass. Daar is Balodis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Băcilă is nu in balbezit. Băcilă geeft de bal voor. Bērents probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nică is nu in balbezit. Nică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darbība Saules 69%, Shini Wife 31%.
Darbība Saules - Shini Wife 0:4