Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skriešana Zivis FK oOo
Normal Tactiek Mans
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 28.1
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


20e minuut.
Kaķenieks geeft de bal voor. Briģis speelt de bal door. Kodējs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodējs haalt uit met een fantastische trap. Ķepainis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Zivis - FK oOo 0:1

32e minuut.
Cirītis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Briģis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klope is nu in balbezit. Klope geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Grīnups geeft een hoge lob. Briģis speelt de bal door. Kodējs kan de bal niet met de borst controleren. Kubliņš rent richting de bal. Kubliņš draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doeltrap. Svešais trapt de bal weg van het doel. Vīķis rent richting de bal. Vīķis schiet op doel. Plāns werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skriešana Zivis - FK oOo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skriešana Zivis 67%, FK oOo 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skriešana Zivis - FK oOo 1:1

46e minuut.
Pļavnieks komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Klope rent richting de bal. Klope geeft een hoge lob. Atvars is nu in balbezit. Pļavnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Pļavnieks draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Atvars met een harde bal richting middenveld. Merķelis rent richting de bal. Merķelis passt de bal in één keer door. Vīķis is nu in balbezit. Vīķis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kubliņš is nu in balbezit. Kubliņš passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pļavnieks de bal. Kodējs is nu in balbezit. Kodējs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pļavnieks is nu in balbezit. Kubliņš rent richting de bal. Kubliņš met een sublieme pass. Kodējs is nu in balbezit. Kodējs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Zivis - FK oOo 1:2

62e minuut.
Nazis is nu in balbezit. Nazis geeft een hoge lob. Kaķenieks rent richting de bal. Vīķis onderschept slim de pass. Vīķis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Kodējs passt de bal in één keer door. Kubliņš rent richting de bal. Kubliņš passt de bal zonder na te denken. Pļavnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Pļavnieks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Zivis - FK oOo 1:3

74e minuut.
Paceplītis rent richting de bal. Paceplītis probeert naar een medespeler te passen. Svešais probeert de bal aan de voet te houden. Pļavnieks is nu in balbezit. Pļavnieks draait met de bal, schiet en ... Ķepainis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Merķelis met een sublieme pass. Vīķis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klope. Vīķis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vīķis kan niet meer verder spelen. Zalomov komt het veld opgelopen. Mednieks komt het veld opgelopen. Kviesis komt het veld opgelopen. Gucis komt het veld opgelopen. Eglis komt het veld opgelopen. Āpsis komt bij de bal en schiet. Plāns bokst de bal weg.

77e minuut.
Āpsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mednieks verovert de bal door een tackle van achteren. Mednieks met een sublieme pass. Kodējs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodējs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Zivis - FK oOo 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skriešana Zivis 61%, FK oOo 39%.
Skriešana Zivis - FK oOo 1:4