Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bauska City FC FC Ilguzeem
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ontons trapt de bal weg. Šādstāds kopt de bal weg. Zeldmans controleert de bal met de borst. Zeldmans draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cederiks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartals begaat een overtreding. Cederiks is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seksts met een snel genomen vrije trap. Dulmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulmanis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bauska City FC - FC Ilguzeem 0:1

32e minuut.
Seksts rent richting de bal. Bartals onderschept slim de pass. Bartals probeert naar een medespeler te passen. Zeldmans rent richting de bal. Zeldmans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Straumanis kopt de bal weg. Dulmanis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pīļknābis. Pīļknābis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bauska City FC 56%, FC Ilguzeem 44%.
Bauska City FC - FC Ilguzeem 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bauska City FC 46%, FC Ilguzeem 54%.
Bauska City FC - FC Ilguzeem 0:1