Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Milži Fk Venstspils
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pīpeskāts met de inworp. Leicis speelt de bal door. Šķimelis rent richting de bal. Šķimelis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Raudups passt de bal met de wreef. Sudrabkalns speelt de bal door. Vectēvs is nu in balbezit. Vectēvs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Milži - Fk Venstspils 0:1

13e minuut.
Mačs probeert naar een medespeler te passen. Trūps rent richting de bal. Ķeizars bereikt de bal nog maar net als eerste. Trūps onderschept slim de pass. Trūps schiet op doel. Zilmatis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trūps is nu in balbezit. Trūps haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Trūps verovert de bal door een tackle van achteren. Trūps passt de bal in één keer door. Mačs bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačs schiet op doel. Margots probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Jaunozols kan de bal niet met de borst controleren. Vectēvs rent richting de bal. Jaunozols tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaunozols krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Biģis met een sublieme pass. Trūps rent richting de bal. Lomiks begaat een overtreding. Trūps is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mačs zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Biģis geeft een hoge lob. Inworp. Atiņš met de inworp. Sudrabkalns rent richting de bal. Sudrabkalns haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Incis met de inworp. Mačs is nu in balbezit. Leicis met een sublieme pass. Trūps is nu in balbezit. Trūps draait met de bal, schiet en ... Zilmatis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Grūbiņš kopt de bal weg. Leicis is nu in balbezit. Leicis met een sublieme pass. Sudrabkalns is nu in balbezit. Sudrabkalns schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Milži 57%, Fk Venstspils 43%.
FC Milži - Fk Venstspils 0:1

48e minuut.
Sudrabkalns schiet op doel. Jaunozols probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Atiņš neemt de hoekschop. Leicis kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Pleķis speelt de bal door. Liriķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liriķis met een sublieme pass. Mačs is nu in balbezit. Mačs schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Leicis met de inworp. Šķimelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Grūbiņš begaat een overtreding. Grūbiņš krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Lomiks bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomiks geeft een lange en hoge pass. Biģis speelt de bal door. Vectēvs bereikt de bal nog maar net als eerste. Vectēvs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vectēvs draait met de bal, schiet en ... Skromulis kopt de bal weg. Vectēvs bereikt de bal nog maar net als eerste. Vectēvs schiet op doel. Jaunozols probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Milži - Fk Venstspils 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Milži 43%, Fk Venstspils 57%.
FC Milži - Fk Venstspils 0:2