Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtne Pīles Sulīgs Vecie čomi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Tračums geeft de bal voor. Ondzulis met een sublieme pass. Ierasts bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulstars verovert de bal door een tackle van achteren. Saulstars schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mališevskis met de inworp. Kručāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Everts verovert de bal door een tackle van achteren. Everts geeft de bal voor. Kaprālis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Tuklais rent richting de bal. Tuklais haalt uit met een fantastische trap. Līguts probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mailītis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tuklais is nu in balbezit. Tuklais schiet op doel. Kaprālis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtne Pīles - Sulīgs Vecie čomi 1:0

31e minuut.
Mališevskis heeft problemen om de bal te vangen. Kručāns bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mališevskis. Mališevskis krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Tračums is nu in balbezit. Saulstars rent richting de bal. Saulstars schiet op doel. Gāršnieks probeert de bal aan de voet te houden. Grūdulis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Celtne Pīles - Sulīgs Vecie čomi 1:1

44e minuut.
Veģis probeert naar een medespeler te passen. Kručāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Kručāns passt de bal met de wreef. Tuklais rent richting de bal. Tuklais schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtne Pīles 43%, Sulīgs Vecie čomi 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtne Pīles - Sulīgs Vecie čomi 1:1

50e minuut.
Zimins geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mališevskis met de inworp. Everts bereikt de bal nog maar net als eerste. Everts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtne Pīles - Sulīgs Vecie čomi 2:1

63e minuut.
Lācis geeft een lange en hoge pass. Ontons rent richting de bal. Mailītis rent richting de bal. Ontons onderschept slim de pass. Ontons geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Saulstars rent richting de bal. Saulstars passt de bal met de wreef. Visendorfs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzemnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzemnieks schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Zimins rent richting de bal. Everts verovert de bal door een tackle van achteren. Everts passt de bal met de wreef. Tuklais is nu in balbezit. Tuklais draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtne Pīles - Sulīgs Vecie čomi 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtne Pīles 54%, Sulīgs Vecie čomi 46%.
Celtne Pīles - Sulīgs Vecie čomi 3:1