Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Medības Bruņinieki FC Milži
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Biģis is nu in balbezit. Biģis geeft een hoge lob. Akords bereikt de bal nog maar net als eerste. Trūps bereikt de bal nog maar net als eerste. Trūps schiet op doel. Štromanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Štromanis probeert naar een medespeler te passen. Pampālis kopt de bal weg. Akords probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trūps bereikt de bal nog maar net als eerste. Trūps haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Pampālis heeft problemen om de bal te vangen. Pļumpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pļumpe passt de bal zonder na te denken. Trūps rent richting de bal. Trūps haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sālavs geeft de bal voor. Liriķis kopt de bal weg. Divvārdis heeft problemen om de bal te vangen. Trūps rent richting de bal. Trūps schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Koļinko is nu in balbezit. Lejmanis verovert de bal door een tackle van achteren. Lejmanis met een sublieme pass. Johansons is nu in balbezit. Johansons haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības Bruņinieki - FC Milži 1:0

29e minuut.
Divvārdis geeft een hoge lob. Inworp. Pļumpe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mačs is nu in balbezit. Mačs geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Medības Bruņinieki - FC Milži 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medības Bruņinieki 56%, FC Milži 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Medības Bruņinieki - FC Milži 1:1

50e minuut.
Jaunozols geeft een hoge lob. Inworp. Pampālis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Broks bereikt de bal nog maar net als eerste. Broks geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Akords heeft problemen om de bal te vangen. Incis is nu in balbezit. Incis met een sublieme pass. Trūps rent richting de bal. Trūps haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Štromanis probeert naar een medespeler te passen. Liriķis speelt de bal door. Klungelig pakt Valdiķis de bal. Trūps bereikt de bal nog maar net als eerste. Trūps draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pļumpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreitāns is nu in balbezit. Kreitāns geeft een hoge lob. Johansons rent richting de bal. Johansons schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Divvārdis geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Incis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Biģis rent richting de bal. Biģis schiet op doel. Štromanis bokst de bal weg.

77e minuut.
Pleķis met een snelle inworp. Biģis rent richting de bal. Biģis geeft een hoge lob. Trūps bereikt de bal nog maar net als eerste. Trūps haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Biģis bereikt de bal nog maar net als eerste. Biģis met een sublieme pass. Kreitāns heeft problemen om de bal te vangen. Mačs verovert de bal door een tackle van achteren. Mačs haalt uit met een fantastische trap. Štromanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Medības Bruņinieki - FC Milži 1:2

87e minuut.
Divvārdis is nu in balbezit. Divvārdis geeft de bal voor. Broks kopt de bal weg. Johansons is nu in balbezit. Johansons haalt uit met een fantastische trap. Melngalvis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medības Bruņinieki 63%, FC Milži 37%.
Medības Bruņinieki - FC Milži 1:2