Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BFC Daugavpils Uzvarošs Pūces
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.6
hopeless Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Plīkšķis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cirta met de inworp. Stāmariņš rent richting de bal. Stāmariņš haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Daugavpils - Uzvarošs Pūces 0:1

31e minuut.
Znaroks is nu in balbezit. Vasaraudzis verovert de bal door een tackle van achteren. Vasaraudzis haalt uit met een fantastische trap. Stirnis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BFC Daugavpils - Uzvarošs Pūces 1:1

38e minuut.
Zemļinskis speelt de bal door. Romanovs is nu in balbezit. Romanovs passt de bal met de wreef. Vasaraudzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasaraudzis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Daugavpils - Uzvarošs Pūces 2:1

41e minuut.
Robežnieks rent richting de bal. Zemļinskis onderschept slim de pass. Zemļinskis met een sublieme pass. Vasaraudzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasaraudzis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFC Daugavpils 48%, Uzvarošs Pūces 52%.
BFC Daugavpils - Uzvarošs Pūces 2:1

52e minuut.
Zemļinskis rent richting de bal. Zemļinskis passt de bal met de wreef. Vasaraudzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasaraudzis schiet op doel. Miernesis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Daugavpils - Uzvarošs Pūces 3:1

55e minuut.
Riebiņš rent richting de bal. Stāmariņš onderschept slim de pass. Stāmariņš geeft een lange en hoge pass. Skābputra rent richting de bal. Skābputra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Robežnieks geeft de bal voor. Petkevičs is nu in balbezit. Bitmanis onderschept slim de pass. Bitmanis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Daugavpils - Uzvarošs Pūces 3:2

58e minuut.
Stāmariņš rent richting de bal. Stāmariņš probeert naar een medespeler te passen. Riebiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Skābputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Skābputra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Vasaraudzis passt de bal zonder na te denken. Lācars rent richting de bal. Kociņš begaat een overtreding. Kociņš krijgt een gele kaart. Lācars moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lācars kan niet meer verder spelen. Brīvzemnieks komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFC Daugavpils 54%, Uzvarošs Pūces 46%.
BFC Daugavpils - Uzvarošs Pūces 3:2