Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaidīšana Zobeni Saiņošana Zvaigznes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Flaksis geeft de bal voor. Inworp. Peltmanis met de inworp. Bezvārdis is nu in balbezit. Bezvārdis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaidīšana Zobeni - Saiņošana Zvaigznes 1:0

10e minuut.
Burns onderschept slim de pass. Burns probeert naar een medespeler te passen. Ķīlis is nu in balbezit. Skuja rent richting de bal. Skuja draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gaidīšana Zobeni - Saiņošana Zvaigznes 2:0

16e minuut.
Siltais onderschept slim de pass. Siltais probeert naar een medespeler te passen. Bezvārdis speelt de bal door. Skuja rent richting de bal. Skuja haalt uit met een fantastische trap. Soloņicins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Kulbergs rent richting de bal. Siltais met een sublieme pass. Ķīlis rent richting de bal. Skuja verovert de bal door een tackle van achteren. Skuja draait met de bal, schiet en ... Soloņicins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Šilbergs geeft de bal voor. Vistugailis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vistugailis probeert naar een medespeler te passen. Jirgensons is nu in balbezit. Jirgensons haalt uit met een fantastische trap. Klīdzējs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaidīšana Zobeni - Saiņošana Zvaigznes 2:1

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vistugailis neemt de hoekschop. Jirgensons rent richting de bal. Jirgensons schiet op doel. Klīdzējs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gaidīšana Zobeni - Saiņošana Zvaigznes 2:2

35e minuut.
Klungelig pakt Gribusts de bal. Kulbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Burns verovert de bal door een tackle van achteren. Jirgensons verovert de bal door een tackle van achteren. Jirgensons schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Burns rent richting de bal. Flaksis onderschept slim de pass. Flaksis geeft een hoge lob. Vistugailis is nu in balbezit. Vistugailis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaidīšana Zobeni 46%, Saiņošana Zvaigznes 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gaidīšana Zobeni - Saiņošana Zvaigznes 2:2

53e minuut.
Šilbergs geeft een lange en hoge pass. Inworp. Peltmanis met de inworp. Burns bereikt de bal nog maar net als eerste. Burns geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ķīlis is nu in balbezit. Ķīlis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Flaksis de bal. Bezvārdis is nu in balbezit. Bezvārdis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Jirgensons rent richting de bal. Jirgensons draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gribusts de bal onder controle te krijgen. Flaksis bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaksis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kulbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulbergs passt de bal met de wreef. Jirgensons bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirgensons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaidīšana Zobeni - Saiņošana Zvaigznes 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaidīšana Zobeni 42%, Saiņošana Zvaigznes 58%.
Gaidīšana Zobeni - Saiņošana Zvaigznes 2:3