Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaidīšana Zobeni Medības Bruņinieki
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.9
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Burns speelt de bal door. Bezvārdis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezvārdis passt de bal met de wreef. Daar is Skuja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skuja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peltmanis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valdiķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezvārdis onderschept slim de pass. Bezvārdis geeft een hoge lob. Štromanis bokst de bal weg. Skuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaidīšana Zobeni - Medības Bruņinieki 1:0

18e minuut.
Peltmanis kopt de bal weg. Daar is Sālavs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skuja is nu in balbezit. Skuja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaidīšana Zobeni - Medības Bruņinieki 2:0

37e minuut.
Sālavs geeft een lange en hoge pass. Daar is Burns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akords probeert naar een medespeler te passen. Johansons bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansons schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaidīšana Zobeni 49%, Medības Bruņinieki 51%.
Gaidīšana Zobeni - Medības Bruņinieki 2:0

52e minuut.
Salmanis is nu in balbezit. Pampālis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pampālis passt de bal in één keer door. Johansons rent richting de bal. Johansons schiet op doel. De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Gribusts de bal onder controle te krijgen. Johansons bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansons schiet op doel. Klīdzējs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaidīšana Zobeni 46%, Medības Bruņinieki 54%.
Gaidīšana Zobeni - Medības Bruņinieki 2:0