Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BFC Daugavpils Fk Venstspils
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Zemļinskis passt de bal in één keer door. Atiņš is nu in balbezit. Plīkšķis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plīkšķis krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Sudrabkalns rent richting de bal. Riebiņš begaat een overtreding. Sudrabkalns is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lomiks zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Voits de bal. Vectēvs rent richting de bal. Vectēvs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Brīvzemnieks rent richting de bal. Leicis rent richting de bal. Leicis probeert naar een medespeler te passen. Vectēvs is nu in balbezit. Vectēvs draait met de bal, schiet en ... Saulietis bokst de bal weg.

14e minuut.
Leicis rent richting de bal. Zemļinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leicis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zemļinskis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Brīvzemnieks zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vasaraudzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasaraudzis haalt uit met een fantastische trap. Zilmatis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Daugavpils - Fk Venstspils 1:0

15e minuut.
Pīpeskāts met een sublieme pass. Dūzis rent richting de bal. Dūzis met een sublieme pass. Vasaraudzis is nu in balbezit. Vasaraudzis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Zemļinskis passt de bal zonder na te denken. Vasaraudzis rent richting de bal. Vasaraudzis passt de bal in één keer door. Dūzis is nu in balbezit. Dūzis haalt uit met een fantastische trap. Zilmatis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Zemļinskis passt de bal zonder na te denken. Daar is Vasaraudzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pīpeskāts. Pīpeskāts krijgt een gele kaart. Vasaraudzis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zemļinskis komt bij de bal en schiet. Zilmatis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Leicis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Straumanis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFC Daugavpils 51%, Fk Venstspils 49%.
BFC Daugavpils - Fk Venstspils 1:0

48e minuut.
Straumanis met de inworp. Šķimelis speelt de bal door. Pīpeskāts is nu in balbezit. Sudrabkalns rent richting de bal. Sudrabkalns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BFC Daugavpils - Fk Venstspils 1:1

62e minuut.
Salnais rent richting de bal. Salnais passt de bal in één keer door. Vectēvs rent richting de bal. Vectēvs draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Voits de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Pīpeskāts met een sublieme pass. Atiņš is nu in balbezit. Atiņš geeft de bal voor. Vectēvs bereikt de bal nog maar net als eerste. Vectēvs draait met de bal, schiet en ... Saulietis bokst de bal weg.

84e minuut.
Vectēvs onderschept slim de pass. Vectēvs probeert naar een medespeler te passen. Sudrabkalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Vectēvs rent richting de bal. Vectēvs haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFC Daugavpils 54%, Fk Venstspils 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BFC Daugavpils - Fk Venstspils 1:1