Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vardes Rasēšana Kareivji
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Bleija is nu in balbezit. Bleija speelt de bal door. Starkovs is nu in balbezit. Starkovs geeft een lange en hoge pass. Taustiņš maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bleija onderschept slim de pass. Bleija passt de bal met de wreef. Upatnieks speelt de bal door. Taustiņš rent richting de bal. Taustiņš haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Akots geeft een lange en hoge pass. Pupa is nu in balbezit. Pupa probeert naar een medespeler te passen. Kaktiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktiņš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vardes - Rasēšana Kareivji 0:1

11e minuut.
Balodis verovert de bal door een tackle van achteren. Bleija bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleija passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Taustiņš de bal. Taustiņš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vešenieks heeft problemen om de bal te vangen. Vešenieks geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Serģis de bal. Kaktiņš is nu in balbezit. Kaktiņš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Kancāns geeft een hoge lob. Pupa kopt de bal weg. Kaktiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Upurnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Upurnieks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vardes - Rasēšana Kareivji 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vardes 45%, Rasēšana Kareivji 55%.
FC Vardes - Rasēšana Kareivji 0:2

61e minuut.
Vēziens rent richting de bal. Vēziens geeft de bal voor. Pupa kopt de bal weg. Kaktiņš is nu in balbezit. Kaktiņš schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vardes 41%, Rasēšana Kareivji 59%.
FC Vardes - Rasēšana Kareivji 0:2