Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Milži Sulīgs Vecie čomi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Saulstars probeert naar een medespeler te passen. Zimins bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimins speelt de bal door. Trūps bereikt de bal nog maar net als eerste. Trūps schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Mačs bereikt de bal nog maar net als eerste. Trūps is nu in balbezit. Vasks onderschept slim de pass. Mačs bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Milži - Sulīgs Vecie čomi 1:0

26e minuut.
Mačs passt de bal zonder na te denken. Trūps rent richting de bal. Zimins is nu in balbezit. Trūps verovert de bal door een tackle van achteren. Trūps schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pļumpe geeft een hoge lob. Trūps heeft problemen om de bal te vangen. Veģis is nu in balbezit. Trūps onderschept slim de pass. Trūps draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mačs speelt de bal door. Pļumpe is nu in balbezit. Pļumpe geeft de bal voor. Trūps is nu in balbezit. Trūps haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Milži 40%, Sulīgs Vecie čomi 60%.
FC Milži - Sulīgs Vecie čomi 1:0

48e minuut.
Kurzemnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Skromulis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kurzemnieks is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skromulis geeft de bal voor. Kurzemnieks legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Melngalvis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Milži - Sulīgs Vecie čomi 1:1

53e minuut.
Trūps bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačs is nu in balbezit. Trūps is nu in balbezit. Mačs bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ciematnieks rent richting de bal. Ciematnieks met een sublieme pass. Zimins bereikt de bal nog maar net als eerste. Trūps verovert de bal door een tackle van achteren. Trūps haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kaprālis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Zimins is nu in balbezit. Zimins geeft een hoge lob. Kurzemnieks kopt de bal weg. Lācis is nu in balbezit. Lācis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Incis is nu in balbezit. Incis met een sublieme pass. Mačs bereikt de bal nog maar net als eerste. Trūps bereikt de bal nog maar net als eerste. Trūps schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kaprālis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Skromulis heeft problemen om de bal te vangen. Saulstars rent richting de bal. Saulstars probeert naar een medespeler te passen. Mačs bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačs draait met de bal, schiet en ... Kaprālis bokst de bal weg. Kaprālis speelt de bal door. Biģis is nu in balbezit. Biģis probeert naar een medespeler te passen. Pļumpe rent richting de bal. Pļumpe geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Zimins met de inworp. Lācis geeft een hoge lob. Pleķis probeert de bal met de borst te controleren. Ondzulis is nu in balbezit. Ondzulis passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mačs draait met de bal, schiet en ... Pļumpe kopt de bal weg. Ciematnieks heeft problemen om de bal te vangen. Mačs is nu in balbezit. Mačs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Milži 52%, Sulīgs Vecie čomi 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Milži - Sulīgs Vecie čomi 1:1