Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaidīšana Zobeni Sulīgs Vecie čomi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Bezvārdis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Skuja de bal. Saulstars verovert de bal door een tackle van achteren. Saulstars haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klīdzējs bokst de bal weg.

16e minuut.
Cēsnieks kopt de bal weg. Skuja rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kručāns. Kručāns krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Kručāns rent richting de bal. Lācis met een sublieme pass. Cēsnieks probeert naar een medespeler te passen. Skuja rent richting de bal. Skuja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Peltmanis met een sublieme pass. Daar is Bezvārdis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezvārdis rent richting de bal. Bezvārdis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaidīšana Zobeni 40%, Sulīgs Vecie čomi 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gaidīšana Zobeni - Sulīgs Vecie čomi 0:0

46e minuut.
Kurzemnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezvārdis rent richting de bal. Kurzemnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Saulstars is nu in balbezit. Saulstars schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ondzulis passt de bal met de wreef. Saulstars is nu in balbezit. Kurzemnieks rent richting de bal. Saulstars rent richting de bal. Saulstars haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lācis met een snelle inworp. Kručāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezvārdis begaat een overtreding. Kručāns is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kručāns met een snel genomen vrije trap. Klīdzējs bokst de bal weg.

66e minuut.
Ondzulis passt de bal zonder na te denken. Kurzemnieks is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Svešinieks. Svešinieks krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Kručāns onderschept slim de pass. Kručāns probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cēsnieks de bal. Kurzemnieks is nu in balbezit. Kurzemnieks schiet op doel. Klīdzējs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaidīšana Zobeni 48%, Sulīgs Vecie čomi 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gaidīšana Zobeni - Sulīgs Vecie čomi 0:0