Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ciets Tīģeri Neglīts Ziloņi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
14.8 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Pāvuls onderschept slim de pass. Pāvuls passt de bal in één keer door. Beders is nu in balbezit. Beders haalt uit met een fantastische trap. Rieksts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciets Tīģeri - Neglīts Ziloņi 0:1

7e minuut.
Apogs bereikt de bal nog maar net als eerste. Apogs passt de bal zonder na te denken. Daar is Pīļknābis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pīļknābis draait met de bal, schiet en ... Gūts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ciets Tīģeri - Neglīts Ziloņi 1:1

10e minuut.
Ratke rent richting de bal. Ratke passt de bal zonder na te denken. Apogs is nu in balbezit. Pīļknābis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pīļknābis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Vilpsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilpsis passt de bal in één keer door. Apogs heeft problemen om de bal te vangen. Pīļknābis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pīļknābis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pāvuls is nu in balbezit. Pāvuls passt de bal met de wreef. Asnītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pīļknābis verovert de bal door een tackle van achteren. Pīļknābis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klaids kopt de bal weg. Daar is Asnītis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apogs bereikt de bal nog maar net als eerste. Apogs draait met de bal, schiet en ... Ratke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vilisters is nu in balbezit. Čurksts onderschept slim de pass. Čurksts met een sublieme pass. Klungelig pakt Pīļknābis de bal. Pīļknābis schiet op doel. Gūts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Čurksts rent richting de bal. Asnītis is nu in balbezit. Čurksts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Čurksts krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Vilisters verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rencēns met een snelle inworp. Apogs rent richting de bal. Apogs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Sprukts onderschept slim de pass. Sprukts geeft een hoge lob. Pliekāns kopt de bal weg. Vasilevskis is nu in balbezit. Vasilevskis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciets Tīģeri 39%, Neglīts Ziloņi 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ciets Tīģeri - Neglīts Ziloņi 1:1

49e minuut.
Atvars geeft de bal voor. Sprukts rent richting de bal. Atvars begaat een overtreding. Sprukts is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vilisters zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Beders rent richting de bal. Beders passt de bal in één keer door. Lats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilevskis onderschept slim de pass. Vasilevskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciets Tīģeri - Neglīts Ziloņi 1:2

69e minuut.
Čurksts verovert de bal door een tackle van achteren. Beders onderschept slim de pass. Vasilevskis is nu in balbezit. Beders is nu in balbezit. Beders haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vasilevskis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nauzers komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Klaids met een snelle inworp. Čurksts is nu in balbezit. Asnītis maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Asnītis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Asnītis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

85e minuut.
Čurksts bereikt de bal nog maar net als eerste. Beders verovert de bal door een tackle van achteren. Beders geeft een hoge lob. Sprukts bereikt de bal nog maar net als eerste. Sprukts schiet op doel. Rieksts bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ciets Tīģeri - Neglīts Ziloņi 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciets Tīģeri 63%, Neglīts Ziloņi 37%.
Ciets Tīģeri - Neglīts Ziloņi 1:3