Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogre United Braukšana Zirnekļcilvēki
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Baušķis met een sublieme pass. Cars is nu in balbezit. Flaksis rent richting de bal. Cars onderschept slim de pass. Cars geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Melnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogovs verovert de bal door een tackle van achteren. Cars is nu in balbezit. Rogovs rent richting de bal. Rogovs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Amatnieks rent richting de bal. Osmanis onderschept slim de pass. Lucis onderschept slim de pass. Prīdāns verovert de bal door een tackle van achteren. Prīdāns schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Lucis onderschept slim de pass. Lucis speelt de bal door. Melnis is nu in balbezit. Cars verovert de bal door een tackle van achteren. Cars draait met de bal, schiet en ... Purvītis bokst de bal weg.

29e minuut.
Dacis passt de bal in één keer door. Osmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucis bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanis onderschept slim de pass. Osmanis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Baušķis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cars is nu in balbezit. Dacis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cars onderschept slim de pass. Cars geeft een hoge lob. Purvītis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rogovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogovs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogre United - Braukšana Zirnekļcilvēki 0:1

42e minuut.
Dacis is nu in balbezit. Lucis onderschept slim de pass. Lucis geeft een lange en hoge pass. Baušķis is nu in balbezit. Baušķis geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogre United 65%, Braukšana Zirnekļcilvēki 35%.
Ogre United - Braukšana Zirnekļcilvēki 0:1

54e minuut.
Pekausis geeft een hoge lob. Dacis is nu in balbezit. Lucis verovert de bal door een tackle van achteren. Cars rent richting de bal. Cars draait met de bal, schiet en ... Purvītis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Pekausis bereikt de bal nog maar net als eerste. Prīdāns is nu in balbezit. Prīdāns geeft een hoge lob. Osmanis rent richting de bal. Osmanis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pekausis rent richting de bal. Trumpelis rent richting de bal. Trumpelis met een sublieme pass. Osmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogre United - Braukšana Zirnekļcilvēki 1:1

90e minuut.
Amatnieks raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Merķelis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogre United 47%, Braukšana Zirnekļcilvēki 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ogre United - Braukšana Zirnekļcilvēki 1:1