Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtne Kareivji Apmācība Zirnekļcilvēki
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Kripēns is nu in balbezit. Kripēns met een sublieme pass. Šmigāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Balgalvis onderschept slim de pass. Balgalvis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Tūdaliņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tūdaliņš speelt de bal door. Balgalvis rent richting de bal. Balgalvis draait met de bal, schiet en ... Šmigāns probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Klungelig pakt Vējkrīģers de bal. Leja bereikt de bal nog maar net als eerste. Leja met een sublieme pass. Gaujamalietis is nu in balbezit. Gaujamalietis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Višņevs verovert de bal door een tackle van achteren. Tūdaliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Leja begaat een overtreding. Tūdaliņš moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tūdaliņš kan niet meer verder spelen. Mucenieks komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtne Kareivji 46%, Apmācība Zirnekļcilvēki 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtne Kareivji - Apmācība Zirnekļcilvēki 0:0

46e minuut.
Kripēns passt de bal met de wreef. Balgalvis rent richting de bal. Leja begaat een overtreding. Leja krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Vējkrīģers bereikt de bal nog maar net als eerste. Vējkrīģers passt de bal met de wreef. Kripēns heeft problemen om de bal te vangen. Balgalvis rent richting de bal. Balgalvis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtne Kareivji - Apmācība Zirnekļcilvēki 1:0

62e minuut.
Vētra rent richting de bal. Vētra passt de bal zonder na te denken. Sapats rent richting de bal. Balgalvis verovert de bal door een tackle van achteren. Balgalvis haalt uit met een fantastische trap. Kažociņš bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Vētra is nu in balbezit. Vētra geeft de bal voor. Mucenieks kopt de bal weg. Klungelig pakt Kripēns de bal. Kripēns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtne Kareivji - Apmācība Zirnekļcilvēki 2:0

70e minuut.
Leja kopt de bal weg. Mucenieks is nu in balbezit. Pīļtēviņš rent richting de bal. Mucenieks verovert de bal door een tackle van achteren. Mucenieks schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balgalvis heeft problemen om de bal te vangen. Balgalvis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtne Kareivji - Apmācība Zirnekļcilvēki 3:0

80e minuut.
Inworp. Spārītis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vējkrīģers is nu in balbezit. Leja verovert de bal door een tackle van achteren. Leja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtne Kareivji 42%, Apmācība Zirnekļcilvēki 58%.
Celtne Kareivji - Apmācība Zirnekļcilvēki 3:0