Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ciets Tīģeri Slēpošana Pūces
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Jaunozols geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lats de bal. Viļums rent richting de bal. Viļums draait met de bal, schiet en ... Rieksts maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Čurksts geeft de bal voor. Inworp. Jaunozols zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viltvārdis bereikt de bal nog maar net als eerste. Viltvārdis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tērvetnieks geeft een lange en hoge pass. Čurksts bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaunozols tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaunozols krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Viltvārdis geeft de bal voor. Lats probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viļums begaat een overtreding. Viļums krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciets Tīģeri 36%, Slēpošana Pūces 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ciets Tīģeri - Slēpošana Pūces 0:0

51e minuut.
Akermanis is nu in balbezit. Akermanis passt de bal met de wreef. Daar is Pīļknābis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apogs is nu in balbezit. Apogs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Papīrgrauzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaids rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papīrgrauzis. Papīrgrauzis krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Papīrgrauzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Apogs verovert de bal door een tackle van achteren. Apogs probeert naar een medespeler te passen. Pīļknābis rent richting de bal. Pīļknābis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Apogs onderschept slim de pass. Apogs speelt de bal door. Klungelig pakt Vikings de bal. Pīļknābis is nu in balbezit. Pīļknābis haalt uit met een fantastische trap. Rumiķis bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Apogs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pīļknābis bereikt de bal nog maar net als eerste. Viltvārdis verovert de bal door een tackle van achteren. Apogs rent richting de bal. Apogs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klaids bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaids speelt de bal door. Pliekāns rent richting de bal. Viļums onderschept slim de pass. Viļums schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciets Tīģeri 58%, Slēpošana Pūces 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ciets Tīģeri - Slēpošana Pūces 0:0