Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lidošana FK Ogre United
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 14.1
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Prīdāns rent richting de bal. Zālmanis verovert de bal door een tackle van achteren. Zālmanis met een sublieme pass. Kaciņš is nu in balbezit. Kaciņš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lidošana FK - Ogre United 1:0

11e minuut.
Flaksis passt de bal met de wreef. Pauliņš is nu in balbezit. Sildvaris legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pauliņš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Grīnups neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Lidošana FK - Ogre United 2:0

23e minuut.
Prīdāns onderschept slim de pass. Prīdāns passt de bal zonder na te denken. Osmanis rent richting de bal. Osmanis schiet op doel. Ārietis onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Soloņicins heeft problemen om de bal te vangen. Dacis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaciņš onderschept slim de pass. Grīnups is nu in balbezit. Grīnups schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lidošana FK - Ogre United 3:0

31e minuut.
Dacis rent richting de bal. Dacis probeert naar een medespeler te passen. Austers rent richting de bal. Prīdāns verovert de bal door een tackle van achteren. Prīdāns schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Austers heeft problemen om de bal te vangen. Prīdāns rent richting de bal. Prīdāns probeert naar een medespeler te passen. Osmanis heeft problemen om de bal te vangen. Osmanis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dacis heeft problemen om de bal te vangen. Grīnups is nu in balbezit. Grīnups probeert naar een medespeler te passen. Kaciņš is nu in balbezit. Kaciņš haalt uit met een fantastische trap. Purvītis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lidošana FK 57%, Ogre United 43%.
Lidošana FK - Ogre United 3:0

68e minuut.
Austers kan de bal niet met de borst controleren. Austers passt de bal in één keer door. Flaksis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaciņš onderschept slim de pass. Kaciņš draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Grīnups bereikt de bal nog maar net als eerste. Grīnups passt de bal in één keer door. Kaciņš is nu in balbezit. Kaciņš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lidošana FK - Ogre United 4:0

75e minuut.
Grīnups rent richting de bal. Dacis onderschept slim de pass. Dacis passt de bal zonder na te denken. Austers is nu in balbezit. Austers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lidošana FK - Ogre United 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lidošana FK 41%, Ogre United 59%.
Lidošana FK - Ogre United 5:0