Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Braukšana Zirnekļcilvēki Vientiesis Vanagi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.5
hopeless Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Austers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Fridrihsons de bal. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Fridrihsons verovert de bal door een tackle van achteren. Fridrihsons geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Daar is Pavlovs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baušķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzīrotājs begaat een overtreding. Dzīrotājs krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Dzīrotājs met een sublieme pass. Rupeiks rent richting de bal. Rupeiks geeft een hoge lob. Čāčs bereikt de bal nog maar net als eerste. Čāčs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Braukšana Zirnekļcilvēki - Vientiesis Vanagi 0:1

30e minuut.
Rupeiks is nu in balbezit. Cars onderschept slim de pass. Cars passt de bal zonder na te denken. Rogovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogovs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Krauja passt de bal met de wreef. Rupeiks rent richting de bal. Rupeiks met een sublieme pass. Čāčs is nu in balbezit. Čāčs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braukšana Zirnekļcilvēki 54%, Vientiesis Vanagi 46%.
Braukšana Zirnekļcilvēki - Vientiesis Vanagi 0:1

50e minuut.
Meldis bereikt de bal nog maar net als eerste. Austers rent richting de bal. Cars tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cars krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Cars rent richting de bal. Austers verovert de bal door een tackle van achteren. Austers speelt de bal door. Čāčs is nu in balbezit. Čāčs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Braukšana Zirnekļcilvēki - Vientiesis Vanagi 0:2

69e minuut.
Austers speelt de bal door. Daar is Cars, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cars passt de bal in één keer door. Rogovs is nu in balbezit. Rogovs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Baušķis met de inworp. Cars rent richting de bal. Cars passt de bal zonder na te denken. Rogovs is nu in balbezit. Rogovs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braukšana Zirnekļcilvēki 56%, Vientiesis Vanagi 44%.
Braukšana Zirnekļcilvēki - Vientiesis Vanagi 0:2