Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slēpošana Pūces Neglīts Ziloņi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen average
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Beders probeert naar een medespeler te passen. Pāvuls is nu in balbezit. Pāvuls speelt de bal door. Nauzers rent richting de bal. Nauzers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Vilisters bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Viltvārdis zijn tegenspeler op de grond. Vilisters is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vilisters zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vikings probeert naar een medespeler te passen. Nauzers is nu in balbezit. Nauzers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slēpošana Pūces - Neglīts Ziloņi 0:1

9e minuut.
Lats geeft een lange en hoge pass. Inworp. Saimnieks met de inworp. Viltvārdis bereikt de bal nog maar net als eerste. Viltvārdis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slēpošana Pūces - Neglīts Ziloņi 1:1

14e minuut.
Saimnieks is nu in balbezit. Saimnieks draait met de bal, schiet en ... Lidmanis kopt de bal weg. Viltvārdis rent richting de bal. Viltvārdis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Papīrgrauzis heeft problemen om de bal te vangen. Asnītis rent richting de bal. Papīrgrauzis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Papīrgrauzis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

31e minuut.
Pāvuls is nu in balbezit. Pāvuls passt de bal met de wreef. Vikings is nu in balbezit. Beders onderschept slim de pass. Beders draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Beders bereikt de bal nog maar net als eerste. Beders passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vikings de bal. Nauzers bereikt de bal nog maar net als eerste. Nauzers haalt uit met een fantastische trap. Rumiķis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Vilisters bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilisters geeft een hoge lob. Tērvetnieks is nu in balbezit. Sprukts onderschept slim de pass. Sprukts passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slēpošana Pūces 64%, Neglīts Ziloņi 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slēpošana Pūces - Neglīts Ziloņi 1:1

48e minuut.
Viltvārdis heeft problemen om de bal te vangen. Viltvārdis passt de bal in één keer door. Viltvārdis is nu in balbezit. Beders onderschept slim de pass. Beders haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Nauzers is nu in balbezit. Beders verovert de bal door een tackle van achteren. Beders geeft een hoge lob. Pāvuls is nu in balbezit. Pāvuls geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Vilpsis rent richting de bal. Vilisters is nu in balbezit. Viltvārdis onderschept slim de pass. Daar is Menca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Vikings verovert de bal door een tackle van achteren. Vikings geeft een hoge lob. Menca bereikt de bal nog maar net als eerste. Menca draait met de bal, schiet en ... Lidmanis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Slēpošana Pūces - Neglīts Ziloņi 2:1

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pāvuls met een snelle inworp. Beders rent richting de bal. Beders haalt uit met een fantastische trap. Rumiķis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slēpošana Pūces - Neglīts Ziloņi 2:2

61e minuut.
Daar is Vilisters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viltvārdis rent richting de bal. Vigulis rent richting de bal. Viltvārdis onderschept slim de pass. Viltvārdis haalt uit met een fantastische trap. Gūts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Vikings geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sprukts met een snelle inworp. Beders bereikt de bal nog maar net als eerste. Beders haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Nauzers probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Nauzers probeert de bal aan de voet te houden. Asnītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Asnītis passt de bal met de wreef. Beders rent richting de bal. Beders draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Beders met een sublieme pass. Nauzers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipruss bereikt de bal nog maar net als eerste. Nauzers verovert de bal door een tackle van achteren. Nauzers haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Asnītis geeft een lange en hoge pass. Viltvārdis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saimnieks geeft de bal voor. Menca heeft problemen om de bal te vangen. Menca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slēpošana Pūces 49%, Neglīts Ziloņi 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slēpošana Pūces - Neglīts Ziloņi 2:2