Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raidings Dūži Lidošana FK
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Stabulnieks heeft problemen om de bal te vangen. Stabulnieks met een sublieme pass. Birkāns kan de bal niet met de borst controleren. Kaciņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaciņš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Austers rent richting de bal. Dukurs onderschept slim de pass. Stabulnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Dukurs bereikt de bal nog maar net als eerste. Dukurs schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Tīsiņš rent richting de bal. Grīnups bereikt de bal nog maar net als eerste. Tīsiņš begaat een overtreding. Tīsiņš krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raidings Dūži 59%, Lidošana FK 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raidings Dūži - Lidošana FK 0:0

56e minuut.
Birkāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Grīnups verovert de bal door een tackle van achteren. Grīnups passt de bal met de wreef. Kaciņš is nu in balbezit. Kaciņš schiet op doel. Paal!

66e minuut.
Kreicbergs speelt de bal door. Daar is Stabulnieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dukurs is nu in balbezit. Stabulnieks is nu in balbezit. Stabulnieks draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Zālmanis verovert de bal door een tackle van achteren. Zālmanis geeft de bal voor. Grīnups heeft problemen om de bal te vangen. Grīnups haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Tīsiņš de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raidings Dūži - Lidošana FK 0:1

74e minuut.
Birkāns rent richting de bal. Birkāns geeft de bal voor. Klungelig pakt Stepis de bal. Stabulnieks is nu in balbezit. Stabulnieks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Balkovskis geeft de bal voor. Undelis is nu in balbezit. Ģērķis begaat een overtreding. Ģērķis krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Undelis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Undelis met een snel genomen vrije trap. Stabulnieks probeert de bal met de borst te controleren. Ārietis rent richting de bal. Stabulnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Stabulnieks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Austers passt de bal met de wreef. Dukurs rent richting de bal. Dukurs passt de bal in één keer door. Stabulnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabulnieks haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raidings Dūži 41%, Lidošana FK 59%.
Raidings Dūži - Lidošana FK 0:1