Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vientiesis Vanagi Slēpošana Pūces
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.2
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Nauzers geeft een hoge lob. Meldis kopt de bal weg. Klungelig pakt Tērvetnieks de bal. Čāčs rent richting de bal. Čāčs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Fridrihsons rent richting de bal. Fridrihsons met een sublieme pass. Krauja kan de bal niet met de borst controleren. Čāčs bereikt de bal nog maar net als eerste. Čāčs haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Eihenbaums rent richting de bal. Menca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eihenbaums. Menca wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Petrovs met een snel genomen vrije trap. Saimnieks rent richting de bal. Saimnieks geeft een lange en hoge pass. Plankovs heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Rupeiks rent richting de bal. Saimnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupeiks begaat een overtreding. Rupeiks krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vientiesis Vanagi 54%, Slēpošana Pūces 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vientiesis Vanagi - Slēpošana Pūces 0:0

46e minuut.
Vikings passt de bal in één keer door. Fridrihsons rent richting de bal. Jaunozols tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaunozols krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Tērvetnieks met een sublieme pass. Klungelig pakt Čāčs de bal. Vikings rent richting de bal. Čāčs onderschept slim de pass. Čāčs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Plankovs geeft een lange en hoge pass. Fridrihsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Fridrihsons speelt de bal door. Čāčs is nu in balbezit. Čāčs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vientiesis Vanagi - Slēpošana Pūces 1:0

77e minuut.
Eihenbaums bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrovs probeert naar een medespeler te passen. Menca is nu in balbezit. Menca haalt uit met een fantastische trap. Grāvītis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vientiesis Vanagi 38%, Slēpošana Pūces 62%.
Vientiesis Vanagi - Slēpošana Pūces 1:0