Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vientiesis Dimanti Imanta 5
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Rupeiks met een snelle inworp. Iniņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sūbris zijn tegenspeler op de grond. Sūbris krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Barkāns met een snelle inworp. Daar is Cirhs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iniņš begaat een overtreding. Iniņš krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Cirhs met een snelle inworp. Sūbris probeert de bal met de borst te controleren. Iniņš met een sublieme pass. Sāmis is nu in balbezit. Sāmis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Druvpēteris is nu in balbezit. Druvpēteris met een sublieme pass. Sāmis rent richting de bal. Iniņš rent richting de bal. Iniņš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vientiesis Dimanti 49%, Imanta 5 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vientiesis Dimanti - Imanta 5 0:0

61e minuut.
Leitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iniņš onderschept slim de pass. Iniņš passt de bal met de wreef. Sāmis rent richting de bal. Sāmis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vientiesis Dimanti - Imanta 5 1:0

73e minuut.
Bitmanis rent richting de bal. Bitmanis draait met de bal, schiet en ... Graudiņš probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rupeiks zal de hoekschop nemen. Vasks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cirhs speelt de bal door. Gribusts rent richting de bal. Piecītis begaat een overtreding. Piecītis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vientiesis Dimanti 55%, Imanta 5 45%.
Vientiesis Dimanti - Imanta 5 1:0