Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Saules Raidings Biputni
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Zemgals trapt de bal weg van het doel. Radins kopt de bal weg. Klungelig pakt Dāviņš de bal. Alpēns bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpēns schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sesks passt de bal in één keer door. Lielvārdis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Briedītis. Briedītis krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Radins onderschept slim de pass. Radins geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ivanovs de bal. Pavlovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlovs haalt uit met een fantastische trap. Zemgals probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saules - Raidings Biputni 0:1

40e minuut.
Lielvārdis geeft een hoge lob. Radins is nu in balbezit. Alpēns rent richting de bal. Alpēns draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ivanovs de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Saules 68%, Raidings Biputni 32%.
FC Saules - Raidings Biputni 0:1

53e minuut.
Sesks bereikt de bal nog maar net als eerste. Briedītis verovert de bal door een tackle van achteren. Briedītis speelt de bal door. Zemnieks speelt de bal door. Rogovs probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Zemnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Zemnieks probeert naar een medespeler te passen. Sermulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermulis draait met de bal, schiet en ... Ārstnieks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Saules - Raidings Biputni 1:1

58e minuut.
Sermulis rent richting de bal. Sermulis speelt de bal door. Lielvārdis rent richting de bal. Undelis onderschept slim de pass. Undelis geeft een lange en hoge pass. Ārstnieks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Voldiņš krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dāviņš rent richting de bal. Alpēns verovert de bal door een tackle van achteren. Alpēns passt de bal in één keer door. Pavlovs is nu in balbezit. Pavlovs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Saules 32%, Raidings Biputni 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Saules - Raidings Biputni 1:1