Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raidings Biputni FC Saules
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Lielvārdis verovert de bal door een tackle van achteren. Lielvārdis passt de bal met de wreef. Griķis heeft problemen om de bal te vangen. Alpēns rent richting de bal. Alpēns haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Dunsdorfs met een harde bal richting middenveld. Rogovs kopt de bal weg. Ozols probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Griķis rent richting de bal. Griķis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Zemnieks rent richting de bal. Zemnieks geeft een lange en hoge pass. Umulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voldiņš is nu in balbezit. Voldiņš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Alpēns bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozols onderschept slim de pass. Ozols passt de bal zonder na te denken. Voldiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Voldiņš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sermulis is nu in balbezit. Sesks onderschept slim de pass. Sesks geeft de bal voor. Griķis rent richting de bal. Griķis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Sesks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sermulis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radins. Sermulis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sermulis komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rogovs is nu in balbezit. Alpēns verovert de bal door een tackle van achteren. Alpēns passt de bal zonder na te denken. Griķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Griķis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sesks passt de bal met de wreef. Sermulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermulis passt de bal zonder na te denken. Voldiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Voldiņš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olmārs met een snelle inworp. Klungelig pakt Lielvārdis de bal. Lielvārdis geeft een hoge lob. Griķis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raidings Biputni - FC Saules 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raidings Biputni 45%, FC Saules 55%.
Raidings Biputni - FC Saules 1:0

51e minuut.
Lielvārdis met de inworp. Alpēns is nu in balbezit. Alpēns probeert naar een medespeler te passen. Radins bereikt de bal nog maar net als eerste. Radins geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raidings Biputni 54%, FC Saules 46%.
Raidings Biputni - FC Saules 1:0