Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Runāšana Cāļi Griešana Pūces
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kreicburgs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebrejs verovert de bal door een tackle van achteren. Ebrejs speelt de bal door. Aizbalts probeert de bal met de borst te controleren. Aizbalts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Runāšana Cāļi - Griešana Pūces 0:1

34e minuut.
Plankovs rent richting de bal. Plankovs speelt de bal door. Dzirneklis is nu in balbezit. Sprancis verovert de bal door een tackle van achteren. Sprancis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dziedonis is nu in balbezit. Kreicburgs verovert de bal door een tackle van achteren. Kreicburgs passt de bal zonder na te denken. Sprancis is nu in balbezit. Sprancis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Daar is Kloss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzirneklis is nu in balbezit. Dzirneklis geeft de bal voor. Daar is Kreicburgs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreicburgs geeft een hoge lob. Podiņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runāšana Cāļi 47%, Griešana Pūces 53%.
Runāšana Cāļi - Griešana Pūces 0:1

46e minuut.
Dzirneklis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klaucāns met de inworp. Kuškuls bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuškuls draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Kuškuls is nu in balbezit. Sprancis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelks rent richting de bal. Sprancis verovert de bal door een tackle van achteren. Sprancis haalt uit met een fantastische trap. Podiņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Runāšana Cāļi - Griešana Pūces 1:1

50e minuut.
Zelks rent richting de bal. Plankovs onderschept slim de pass. Plankovs met een sublieme pass. Sprancis is nu in balbezit. Sprancis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Audris geeft de bal voor. Inworp. Grunte met een snelle inworp. Aizbalts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aizbalts geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Plankovs verovert de bal door een tackle van achteren. Plankovs passt de bal zonder na te denken. Sprancis is nu in balbezit. Sprancis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Runāšana Cāļi - Griešana Pūces 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runāšana Cāļi 31%, Griešana Pūces 69%.
Runāšana Cāļi - Griešana Pūces 2:1