Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vientiesis Vanagi babitefc
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Veidenbaums passt de bal zonder na te denken. Leitāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitāns met een sublieme pass. Rabarberis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabarberis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bahmanis onderschept slim de pass. Bahmanis speelt de bal door. Klungelig pakt Pēcis de bal. Vējkrīģers bereikt de bal nog maar net als eerste. Vējkrīģers draait met de bal, schiet en ... Vesmanis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

34e minuut.
Skāde geeft een lange en hoge pass. Puikevics bereikt de bal nog maar net als eerste. Puikevics met een sublieme pass. Rabarberis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabarberis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Inworp. Bahmanis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dekšenieks is nu in balbezit. Pēcis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pēcis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vientiesis Vanagi 51%, babitefc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vientiesis Vanagi - babitefc 0:0

65e minuut.
Krāpnieks is nu in balbezit. Brakmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitāns schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Leitāns krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Pēcis schiet op doel. Vesmanis met een sublieme pass. Čipsts kopt de bal weg. Pēcis rent richting de bal. Pēcis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Čipsts probeert naar een medespeler te passen. Krāpnieks rent richting de bal. Krāpnieks speelt de bal door. Vējkrīģers bereikt de bal nog maar net als eerste. Vējkrīģers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vientiesis Vanagi 34%, babitefc 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vientiesis Vanagi - babitefc 0:0