Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Griešana Pūces Gaidīšana Zvaigznes
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Ebrejs passt de bal zonder na te denken. Balodis met een sublieme pass. Vētra is nu in balbezit. Aizbalts is nu in balbezit. Aizbalts draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Kurmelis met een snelle inworp. Zelks bereikt de bal nog maar net als eerste. Balodis maakt een afschuwelijke overtreding. Balodis krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Dzirneklis geeft een hoge lob. Trīnītis probeert de bal met de borst te controleren. Ebrejs rent richting de bal. Aizbalts rent richting de bal. Aizbalts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ebrejs rent richting de bal. Aizbalts is nu in balbezit. Trīnītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aizbalts onderschept slim de pass. Aizbalts schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Zelks bereikt de bal nog maar net als eerste. Balodis verovert de bal door een tackle van achteren. Lipāns rent richting de bal. Balodis rent richting de bal. Balodis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griešana Pūces 57%, Gaidīšana Zvaigznes 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Griešana Pūces - Gaidīšana Zvaigznes 0:0

53e minuut.
Zelks bereikt de bal nog maar net als eerste. Balodis is nu in balbezit. Lipāns is nu in balbezit. Balodis rent richting de bal. Balodis schiet op doel. Podiņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Vētra rent richting de bal. Dziedonis verovert de bal door een tackle van achteren. Dziedonis speelt de bal door. Ebrejs rent richting de bal. Ebrejs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Griešana Pūces - Gaidīšana Zvaigznes 1:0

72e minuut.
Bruks bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunte onderschept slim de pass. Grunte passt de bal in één keer door. Ebrejs is nu in balbezit. Ebrejs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griešana Pūces 47%, Gaidīšana Zvaigznes 53%.
Griešana Pūces - Gaidīšana Zvaigznes 1:0