Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Runāšana Cāļi Obsidian FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Plankovs verovert de bal door een tackle van achteren. Plankovs passt de bal met de wreef. Sprancis is nu in balbezit. Alksnis is nu in balbezit. Alksnis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Burbulis geeft de bal voor. Duka probeert de bal aan de voet te houden. Sebris rent richting de bal. Alksnis onderschept slim de pass. Alksnis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Runāšana Cāļi - Obsidian FC 1:0

34e minuut.
Burbulis met een sublieme pass. Alksnis rent richting de bal. Alksnis speelt de bal door. Sprancis rent richting de bal. Sprancis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sprancis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuškuls komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runāšana Cāļi 52%, Obsidian FC 48%.
Runāšana Cāļi - Obsidian FC 1:0

47e minuut.
Pļāvējs met de inworp. Augulis is nu in balbezit. Plankovs maakt een afschuwelijke overtreding. Plankovs krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Plankovs geeft een hoge lob. Inworp. Augulis met de inworp. Naudišs is nu in balbezit. Naudišs geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Grants rent richting de bal. Kuškuls bereikt de bal nog maar net als eerste. Grants schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grants krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Burbulis passt de bal zonder na te denken. Valdonis is nu in balbezit. Valdonis probeert naar een medespeler te passen. Iesmiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Iesmiņš haalt uit met een fantastische trap. Berniks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Audris geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sebris met een snelle inworp. Valdiņš rent richting de bal. Valdiņš geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Alksnis verovert de bal door een tackle van achteren. Duka onderschept slim de pass. Valdonis is nu in balbezit. Burbulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Burbulis schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Alksnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alksnis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Romanovskis de bal. Kuškuls rent richting de bal. Kuškuls schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Burbulis rent richting de bal. Iesmiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Naudišs bereikt de bal nog maar net als eerste. Iesmiņš rent richting de bal. Iesmiņš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Runāšana Cāļi - Obsidian FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runāšana Cāļi 51%, Obsidian FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Runāšana Cāļi - Obsidian FC 1:1