Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stal Ryga 1944 Vientiesis Vanagi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Druvjānis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zeilands rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pēcis. Pēcis krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Pēcis rent richting de bal. Darāns is nu in balbezit. Darāns passt de bal zonder na te denken. Vējkrīģers is nu in balbezit. Vējkrīģers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Skāde geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rudzītis met een snelle inworp. Cers rent richting de bal. Cers geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Ryga 1944 - Vientiesis Vanagi 1:0

22e minuut.
Pintiķis is nu in balbezit. Krāpnieks onderschept slim de pass. Krāpnieks probeert naar een medespeler te passen. Vējkrīģers is nu in balbezit. Vējkrīģers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Šilbergs onderschept slim de pass. Šilbergs geeft een lange en hoge pass. Alutiņš heeft problemen om de bal te vangen. Pintiķis onderschept slim de pass. Pintiķis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Zeilands passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rudzītis de bal. Krāpnieks geeft een hoge lob. Vējkrīģers rent richting de bal. Vējkrīģers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Ryga 1944 57%, Vientiesis Vanagi 43%.
Stal Ryga 1944 - Vientiesis Vanagi 1:0

66e minuut.
Rudzītis geeft een hoge lob. Alutiņš is nu in balbezit. Alutiņš geeft een hoge lob. Vējkrīģers rent richting de bal. Vējkrīģers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pēcis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krūmusuns komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Krūmusuns verovert de bal door een tackle van achteren. Krūmusuns met een sublieme pass. Vējkrīģers bereikt de bal nog maar net als eerste. Vējkrīģers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stal Ryga 1944 - Vientiesis Vanagi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Ryga 1944 50%, Vientiesis Vanagi 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stal Ryga 1944 - Vientiesis Vanagi 1:1