Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vientiesis Dimanti Raidings Biputni
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Sesks is nu in balbezit. Sesks passt de bal in één keer door. Umulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sāmis onderschept slim de pass. Sāmis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bliezējs geeft de bal voor. Inworp. Ādminis met de inworp. Alpēns rent richting de bal. Alpēns draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piecītis heeft problemen om de bal te vangen. Griķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Griķis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vientiesis Dimanti - Raidings Biputni 0:1

25e minuut.
Druvpēteris onderschept slim de pass. Druvpēteris geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Umulis de bal onder controle te krijgen. Sāmis is nu in balbezit. Sāmis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Rasa speelt de bal door. Sāmis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesks bereikt de bal nog maar net als eerste. Sāmis verovert de bal door een tackle van achteren. Sāmis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sesks is nu in balbezit. Piecītis is nu in balbezit. Piecītis met een sublieme pass. Klungelig pakt Sāmis de bal. Sāmis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vientiesis Dimanti 46%, Raidings Biputni 54%.
Vientiesis Dimanti - Raidings Biputni 0:1

50e minuut.
Radins is nu in balbezit. Iniņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Radins zijn tegenspeler op de grond. Iniņš raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

64e minuut.
Griķis rent richting de bal. Bliezējs onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kalnkarklis de bal. Alpēns bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpēns draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Piecītis rent richting de bal. Sesks verovert de bal door een tackle van achteren. Sesks met een sublieme pass. Sāmis rent richting de bal. Sāmis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vientiesis Dimanti - Raidings Biputni 1:1

88e minuut.
Jirgensons rent richting de bal. Olmārs is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jirgensons. Olmārs is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sesks zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vasks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vientiesis Dimanti 45%, Raidings Biputni 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vientiesis Dimanti - Raidings Biputni 1:1